Hyr helikopter hos Fiskflyg och öka dina upplevelser i svenska fjällen.

Att hyra helikopter av Fiskflyg är ett utmärkt alternativ om du vill jaga, fiska eller fjällvandra på speciella platser som är svåra att nå annars. När du hyr helikopter av Fiskflyg kan du också få tips som du har nytta av i fjällen, eftersom de har stor erfarenhet av den svenska fjällvärlden.

Under högsäsong flyger de efter en fast turlista mellan Ritsem, Kutjaure och Staloluokta. Men du kan naturligtvis hyra helikopter andra tider och till andra destinationer.

Genom att hyra helikopter kan du skräddarsy din resa och besöka de platser du vill. Du kanske vill jaga eller fiska på flera olika ställen, vilket är svårt om du inte hyr helikopter. Om du vill hyra helikopter hos Fiskflyg till din upplevelseresa i fjällen, så ring eller skicka ett e-mail till dem.

Det som står mellan dig och din drömresa är bara ett telefonsamtal. Ring Fiskflyg och få svar på dina frågor, hyr helikopter och du är på väg mot ett oförglömligt äventyr.

När du bestämt dig för att hyra helikopter så kan det se ut som på bilden nedan, då jag och min familj flög med Fiskflyg i de svenska fjällen.

hyra helikopter i fjällen