Fiskekort Fiskekarta      

Fjällfiske i den svenska fjällvärlden

Om du får önska, hur ser då din bästa fiskeresa ut?

Vill du göra din drömresa? Den kan du göra nu med din familj eller några vänner. Har du drömt om att vara någonstans i fjällvärlden vid en vacker fjällsjö, där du inte träffar på några andra människor än de du vill vara med och få ha naturen helt för er själva?

Hyr en helikopter och flyg ut till en fjällsjö, där du kan få en helt fantastisk vistelse långt från stress och måsten. Långt ut i fjällen hittar du en härlig natur utan vandringsleder, perfekt för fjällfiske, där du kan slå upp ditt läger.

Det finns möjlighet att ha med ett större tält, t ex en tältkåta där du har kan laga mat, elda och umgås. Du kan ta med dig god mat och dryck, vilket du inte hade kunnat göra utan helikopterns hjälp. Du får en fantastisk vistelse under din tid i fjällen.

Nu kan du börja fiska och njuta utan att lägga flera dagar på att vandra.

Om du vill kan du fiska på olika ställen under samma resa. Det är bara att avtala tid med helikopterföretaget om hämtning för transport till ett annat drömställe där du kan fortsätta fiska och ha fler fantastiska upplevelser.

Dessutom vet piloterna väldigt mycket om dessa områden som de gärna delar med sig utav. Här kan du också få tips till nästa fiskeresa.

Vill du läsa mer om fjällfiske i Norrbotten kan du göra det här

Leave a Reply