Att hyra helikopter i fjällen ger dig hisnande upplevelser där du har möjlighet att se Sarektopparna, Kebnekaise och Akkamassivet ur ett annat perspektiv än annars.

Om du någonsin drömt om att få komma långt in i den svenska fjällvärlden för att få uppleva naturen bortom vandringslederna, så är helikoptern din väg dit. På tio minuter med helikopter kommer du långt in i fjällvärlden.

Helikoptern lyfter dig över fjällmassiv som är nästan 2000 meter höga och sätter ner dig invid en fjällsjö, flera mil från närmaste farbara väg.
Här kan du jaga och fiska helt för dig själv i en härlig natur, tills helikoptern kommer och hämtar dig, enligt dina önskemål.

Du kan ha med dig en kåta som ni alla ryms i där ni kan umgås och ha trevligt. Med kåtan eller tältet som utgångspunkt kan du jaga, fiska, vandra, fotografera eller bara njuta av en helt fantastisk natur. Du har också möjlighet att ta med extra mycket god mat och dryck.

Om ditt mål med resan är fjälljakt eller sportfiske kan belöningen på kvällen vara ripsoppa eller halstrad röding över öppen eld .

Om du vill kan du jaga, fiska eller vandra på andra ställen under samma resa. Det är bara att avtala tid med helikopterföretaget om hämtning för transport till ett annat drömställe där du kan fortsätta jaga eller fiska och ha en fantastisk upplevelse.
Vill du komma in i hjärtat av Padjelanta gör du det smidigt och billigt med helikopter. Fiskflyg har dagliga sommarturer mellan Kvikkjokk-Staloluokta och Ritsem-Staloluokta.

Dessutom vet piloterna väldigt mycket om dessa områden som de gärna delar med sig av. Här kan ni också få tips till nästa resa.

2 Responses to “Helikopter i fjällen”